Izaberite stranicu



 


U našem gradu se u periodu od 24.04. do 29.04. odvija Osmi po redu Serbia Fashion Week, u okviru kog svake sezone imamo besplatne edukativne seminare na razne teme.

Ovim putem bih želeo da Vas pozovem da prisustvujete upravo jednom od tih seminara,koji se održava u Četvrtak 27.04. u 11h u Visokoj Poslovnoj Školi na adresi: Vladimira Perića Valtera 4 Novi Sad.

Seminar na temu ˝Moda nakon digitalne (R)evolucije˝ koji će govoriti o savetima internet prodaje, digitalnog marketinga i blogginga kao internet biznisa, a o kom će govoriti jedna od najpoznatijih modnih biznis marketing savetnika Barbara Locatelli, koja je poznata po saradnji sa velikim brendovima kao što su : Roberto Cavalli i Michael Korsom, dok danas poslovne savete od nje traže modna imena poput Christopher Lemaire,Trussardi, Krizia, Roberto Capucci i drugih. Tema seminara odnosi se na vreme digitalne revolucije koje je promenilo modni biznis model, te kako se u istom snaći i pratiti tehnologiju.



Ukoliko se bavite modom, blogging-om, ili ste jednostavno zainteresovani za internet marketing, dođite da zajedno sa Barbarom i Serbia Fashion Week-om saznate nešto što možda do sada niste znali.