Izaberite stranicu

Poštovani studenti,

U Materijalima, pod predmetom Osnovi menadžmenta, postavila sam Vam dva dokumenta sa rasporedima studenata po grupama. Svi ste podeljeni u grupu I i grupu II. Radi lakšeg komuniciranja, stavljaću oznake koje važe za sve studente, ili samo za studente određene grupe I ili II. Molim Vas da zapamtite u kojoj ste grupi.

Pored mudla, na kom ćete svake srede imati određene materijale, držaću i nekoliko predavanja preko ZOOM aplikacije. Predavanju pristupate ukoliko želite da čujete i najvažnije delove predavanja uživo, ona nisu obavezujuća. Pošto aplikacija prima određen broj ljudi morala sam Vas podeliti u dve grupe. Trajanje svake sesije (predavanja) može da traje samo 40 minuta, tako da znate da će svako predavanje toliko i trajati. Pošto Vas delim u dve grupe svaka grupa će dobiti svojih 40 minuta. Svakog ponedeljka ću Vam ostavljati poruke u mojim obaveštenjima da li imamo predavanje u sredu, koji je link za predavanje i koja grupa pristupa u koje vreme.

Molim Vas da prilikom prisustva na predavanjima uključite kamere a isključite ton. Takođe, sa sesije možete izaći i ranije ukoliko ne želite da slušate predavanje. Predavanja će biti skraćena, objašnjavaću najznačajnije stvari za koje znam da je studentima potrebno objašnjenje, i molim Vas da njima pristupate jedino ako Vas to zanima. Ukoliko želite nešto da pitate, postoji opcija da dignete ruku i ja Vam dam reč. Takođe, opcije za postavljanje pitanja su moje redovne konsultacije u Školi četvrtkom od 10 do 12 časova, i online preko ZOOM aplikacije sredom od 13 do 14 časova. Imaćete moj ID preko kog u to vreme možete da pristupite razgovoru sa mnom. Poslednja opcija, je putem mejla. Moj mejl Vam se nalazi na mojoj strani na sajtu Škole.

Naše prvo predavanje je u sredu 07.10.2020. godine.

I grupa pristupa predavanju od 11:15 do 11:55 putem sledećeg linka:

https://us04web.zoom.us/j/71650850463?pwd=SFg1cVlxNm9PMG1weXVZWnRoQzdRUT0

Meeting ID: 716 5085 0463
Passcode: 8wfZzL

II grupa pristupa predavanju od 12:15 do 12:55 časova putem sledećeg linka:

https://us04web.zoom.us/j/72692659687?pwd=M3dxVWtQOUx6VkFOQTRzKzljSG1uUT09

Meeting ID: 726 9265 9687
Passcode: t7ivnK

Postavljenim linkovima možete pristupiti kad želite ali sesije počinju u tačno označenim vremenima, tako da Vam je moj savet da na link kliknete par minuta pre starta predavanja. Iskreno se nadam da ste razumeli postavljeno uputstvo. Ukoliko imate nekih nejasnoća zamolila bih Vas da se obratite ili u sredu od 13 do 14 časova preko ZOOM aplikacije, ili u četvrtak na mojim konsultacijama u Školi.

S poštovanjem,

dr Ivana Jošanov-Vrgović