Izaberite stranicu

U tabeli ispod su rezultati ispita i kolokvijuma za PSPJ3. PROČITAJTE OBAVEŠTENJE DO KRAJA.

Ukoliko imate preko 21 bod na pismenom imate pravo da izađete na usmeni. Ako imate manje od 21 bod morate ponovo na pismeni deo ispita.

Ukoliko se ne pojavite na usmenom smatraće se da ste zadovoljni ocenom koja je u tabeli i ta ocena se unosi u zapisnik.

Usmeni će se održati u ponedeljak 20.6.2022. godine u 12  časova u kabinetu 27 kod profesorke Bikicki. Ocene možete upisati na bilo kojim konsultacijama kod prof. Bikicki.

Za usmeni pripremite pitanja iz knjige i tekstove iz priručnika. Nije dovoljno da govorite svojim rečima već morate koristiti vokabular koji je pređen na predavanjima.

Obavezno otvorite tabelu na kompjuteru da vidite ukoliko ima komentara uz vaše ocene. 

Kolege iz prethodnih generacija moraju da otvore odgovarajući sheet. I neke kolege su unete naknadno u tabele pa morate da se pronađete na kraju.

Ukoliko nemate dovoljno predispitnih imate 2 opcije – da ponovo radite kolokvijum ili da dođete na konsultacije kod Tamare Verežan i pripremite  3 lekcije i ispričate vokabular i kolokacije koji ste naučili iz te lekcije. (Lekcije su iz knjige ili priručnika).

Koleginice Gašić Jelena, Kelić Milica, i Paroškaj Jovana koje su imale drugačije testove mogu (ali ne moraju) da rade ponovo kolokvijum sledeće nedelje na konsultacijama kod prof Bikicki i Tamare Verežan ukoliko nisu zadovoljne bodovima.

Link do tabele    PSPJ 3