Vinarstvo kao porodični biznis: šanse i izazovi

Vinarstvo kao porodični biznis: šanse i izazovi Visoka poslovna škola strukovnih studija vas poziva na gostujuće predavanje mr Đurđice Jojić Novaković

Vinarstvo kao porodični biznis: šanse i izazovi

Fokus predavanja će biti na prenošenju iskustava iz nekoliko objedinjenih tema: od preduzetništva i stvaranja, razvijanja i održavanja porodičnog biznisa, preko predstavljanja tržišta vina u Srbiji i upoznavanje sa osnovama enološke kulture, do turističkog segmenta, gde će gošća predočiti kako izgleda proces kreiranja turističkog proizvoda i predstaviti situaciju u vinskom turizmu u Srbiji.

Predavanje će se održati u ponedeljak, 18. decembra u svečanoj sali  sa početkom u 11h.

Đurđica Jojić Novaković je izvršna direktorka vinarije "Mačkov podrum". Završila je Ekonomski fakultet u Beogradu, magistrirala korporativne finansije na Poslovnoj školi Bokoni u Milanu, a sada pohađa doktorske studije na Fakultetu za hotelijerstvo i turizam u Vrnjačkoj Banji. Posle karijere u svetu finansija (bankarstvo, konsalting, javne finansije) vraća se u Srbiju i pridružuje porodičnom preduzeću, vinariji Mačkov podrum iz Iriga, u kojoj u poslednjih pet godina vodi marketing i prodaju.

Nakon predavanja biće organizovana i degustacija proizvoda vinarije Mačkov podrum.