Izaberite stranicu


Visoka poslovna škola strukovnih studija je u januaru 2012. godine iz sopstvenih sredstava zaposlila 14 mladih ljudi iz oblasti ekonomije, prava i lingvističkih nauka.


Tom prilikom, pokrajinski sekretar za rad, zapošljavanje i ravnopravnost polova Miroslav Vasin je dana 23. januara 2012. godine u svečanoj sali Visoke poslovne škole strukovnih studija u Novom Sadu uručio ugovore o radu mladim stručnjacima koji će raditi u školi.  


Prilikom uručenja ugovora, gospodin Vasin je istakao da energija, mladost i znanje u svako vreme imaju perspektivu, a ulaganje u znanje nikada nije uzaludno, i dodao da su retki pozitivni primeri kao ovaj danas da su mladi zaposleni iz sopstvenih sredstava obrazovne ustanove. Zato je u  ime predsednika Vlade AP Vojvodine, dr Bojana Pajtića, i u svoje lično ime čestitao novozaposlenima i poželeo im svako dobro u radu i daljoj karijeri.


Direktor Visoke poslovne škole strukovnih studija,  prof. dr Radovan Tomić, je naglasio da je škola u poslednjih deset godina dobila brojna priznanja, kao što je Medalja kraljice Viktorije, koje su je svrstale u red evropskih obrazovnih institucija. Za pola veka rada i postojanja iznikla je u instituciju vrednu pažnje i divljenja, jer više od polovine završenih studenata nađe posao u svojoj struci. Na kraju je direktor, prof. dr Radovan Tomić, istakao da je do 2000. godine u ovoj obrazovnoj instituciji radilo 30 ljudi, danas ih imamo 125.