Izaberite stranicu
                                                                     


 


U utorak 14. 03. 2017. u 13h,Visoka poslovna škola strukovnih studijaima čast da ugosti master ekonomistu i ovlašćenog računovođu Ivana Ćerdića koji će održati gostujuće predavanje na temu


 


PRIČA JEDNOG PREDUZETNIKA


 


Ivan je 2011. godine završio master studije na Ekonomskom fakultetu Univerziteta u Novom Sadu na smeru Finansije bankarstvo i osiguranje. Karijeru je započeo kao mlađi poreski savetnik u Ministarstvu finansija. Usledili su poslovi u Sektoru za procenu i likvidaciju šteta nezgode, dodatnog zdravstvenog i putnog osiguranja u Delta Generali osiguranju i u Sektoru nabavke u kompaniji Aksa d.o.o. Od januara 2014, Ivan je suvlasnik firmeLibra office IBSM d.o.o. u kojoj radi kao računovodstveni i poreski savetnik.


              

Na samom početku predavanja Ivan će govoriti o samom procesu studiranja, kako odrediti lične prioritete, kako se motivisati, kako saznati šta nas zaista ispunjava i čime bismo to hteli da se bavimo u životu i kako da se pripremimo za posao.
Nakon toga, poslušajte Ivanovo iskustvo sa traženjem posla i radom u kolektivu. U ovom delu Ivan će pričati kako je tražio posao, na šta posebno staviti fokus, kako su izgledala njegova radna mesta, kakav kolektiv možete da očekujete, o potrebi da shvatite da li ste timski igrači ili lideri, o svom sazrevanju i dolaženju do saznanja da želi da pokrene sopstveni biznis.
Najvažniji deo predavanja je svakako priča o Ivanovoj preduzetničkoj avanturu. Saznajte kako je uopšte došao na ideju da se bavi čime se danas bavi, koje su prednosti i nedostaci preduzetništva, koja je razlika između profesije i biznisa, kako da naučite da se fokusirate na svoje kvalitete. 


 


Poslušajte Ivanovu priču koja će Vam sigurno pomoći da visoko pozicionirate svoje ciljeve i odmah krenete u realizaciju istih!