Izaberite stranicu


Dugogodišnji direktor Global Studies Univerziteta u Ženevi i šef departmana za međunarodno pravo, profesor Nikolas Levrat, bio je danas gost Pokrajinske vlade i Visoke poslovne škole strukovnih studija u Novom Sadu. Na sastanku koji je održan u Sekretarijatu za regionalni razvoj, međuregionalnu saradnju i lokalnu samoupravu, prisustvovala je i prof. dr Svetlana Mihić, podsekretar u Sekretarijatu za visoko obrazovanje i naučnoistraživačku delatnost.


Na interaktivnom sastanku, ovaj ugledni stručnjak upoznao je učesnike skupa sa perspektivama EU i šta se u budućnosti može očekivati. Takođe, bilo je reči i o uspostavlјanju saradnje i razmeni iskustva po pitanju EU legislative, kao i mogućnostima unapređenja poslovne i investicione klime AP Vojvodine u saradnji sa Univerzitetom u Ženevi.


Na sastanku su učestvovali gospodin Nebojša Vojnović, podsekretar u Sekretarijatu za regionalni razvoj, međuregionalnu saradnju i lokalnu samoupravu, Nebojša Drakulić, pomoćnik pokrajinskog sekretara za regionalni razvoj, međuregionalnu saradnju i lokalnu samoupravu i dr Jelena Damnjanović, direktor Visoke poslovne škole strukovnih studija u Novom Sadu.