Izaberite stranicu


PROGRAMI OBUKE


 


Poštovani studenti,


Pozivamo vas da se prijavite za programe obuke za profile preduzetnik, kuvar, recepcioner i sobarica koju organizuje Centar za istraživanje i studije turizma u saradnji sa Ministarstvom trgovine, turizma i telekomunikacija, Pokrajinskim sekretarijatom za privredu i turizam, Nemačkom agencijom za međunarodnu saradnju GIZ i Edukativnim centrom za obuke u profesionalnim i radnim veštinama.


Obuku sprovodi Asocijacija hotelijera i restoratera Srbije HORES prema programu koji je akreditovan i licenciran od strane Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija. Program traje 12 radnih dana za kuvare i konobare, 10 dana za recepcionere i 5 za sobarice.


Početak obuke za preduzetnike je predviđen za 26. septembar u Edukativnom centru za obuke profesionanim i radnim veštinama sa početkom u 10.00 časova.


Početak obuke za kuvare, konobare, recepcionere i sobarice, predviđen je za 27. septembar na Ribarskom ostrvu sa početkom u 10.00 časova. 


Zainteresovanim studentima  biće obezbeđeni sanitarni pregledi, trošokovi prevoza,  uniforme, osiguranje tokom trajanjaobuke i sertifikati o uspešno pohađanju obuke. Program je za studente Visoke poslovne škole strukovnih studija besplatan!


Molimo sve zainteresovane da se prijave na broj telefona: 021/485-4004 od 8 do 16 časova.