Izaberite stranicu

Јубилеј и 60 година од оснивања и успешног рада Високе пословне школе, уз присуство великог броја гостију из oбразовања и привреде, обележено је данас на нашој школи.

Гостима се обратила директорка, др Јелена Дамњановић, која је, осврнувши се на дугу историју школе, најавила отварање Центра за изузетност проф. Шиђански  (Dusan Sidjanski Centre of Excellence in European Studies) у нашој школи, кроз унапређење квалитета образовања како студената, тако и професора школе кроз размену знања и искустава са колегама из Женеве.

Присутнима су се обратили и покрајински секретар за високо образовање и научноистраживачку делатност, проф. др Зоран Милошевић и проф. др Мирослав Јовановић, професор наше школе и Универзитета у Женеви.

Путем видео-поруке присутне је поздравио и проф. др Душан Шиђански из Женеве, један од пионира уједињене Европе, суоснивач Института за европске студије Универзитета у Женеви заједно са Дени де Ружмоном и Хенри Швамом, и оснивач „Центра за изузетност проф. Душан Шиђански“ при Универзитету у Женеви.