Izaberite stranicu

Саветовање о јавним набавкама одржано је данас на Високој пословној школи струковних студија у Новом Саду. Више од 100 учесника присуствовало је Дану јавних набавки у организацији Коморе јавних набавки Србије, ВПШ и ЦМН (Центар за менаџмент набавки).

– Ово саветовање означава почетак сарадње између Коморе јавних набавки Србије и наше школе у циљу боље реализације стручне праксе и бржег запошљавања наших студената – изјавила је директорка ВПШ Јелена Дамњановић.

Саветовање се састојало из три дела – уводног Панела где су се Скупу у десетоминутном излагању обратили представници институција, органа, приватног и јавног сектора (директорка школе др Јелена Дамњановић, проф. др Марко Шпилер, председник Коморе јавних набавки Србије и директор ЦМН, Милош Јовић, директор Коморе јавних набавки Србије, проф. др Владимир Закић, професор универзитета…), потом су предавања одржали најеминентнији предавачи из наведених области на тему новог Закона о јавним набавкама, заштите права, праксе јавних набавки, а одржаће се и Скупштина Коморе јавних набавки Србије.