Izaberite stranicu

Savetovanje o javnim nabavkama održano je danas na Visokoj poslovnoj školi strukovnih studija u Novom Sadu. Više od 100 učesnika prisustvovalo je Danu javnih nabavki u organizaciji Komore javnih nabavki Srbije, VPŠ i CMN (Centar za menadžment nabavki).

– Ovo savetovanje označava početak saradnje između Komore javnih nabavki Srbije i naše škole u cilju bolje realizacije stručne prakse i bržeg zapošljavanja naših studenata – izjavila je direktorka VPŠ Jelena Damnjanović.

Savetovanje se sastojalo iz tri dela – uvodnog Panela gde su se Skupu u desetominutnom izlaganju obratili predstavnici institucija, organa, privatnog i javnog sektora (direktorka škole dr Jelena Damnjanović, prof. dr Marko Špiler, predsednik Komore javnih nabavki Srbije i direktor CMN, Miloš Jović, direktor Komore javnih nabavki Srbije, prof. dr Vladimir Zakić, profesor univerziteta…), potom su predavanja održali najeminentniji predavači iz navedenih oblasti na temu novog Zakona o javnim nabavkama, zaštite prava, prakse javnih nabavki, a održaće se i Skupština Komore javnih nabavki Srbije.