Izaberite stranicu

Tradicionalna atletska, humanitarna „Trka za dečji osmeh”, sedma po redu, u organizaciji Visoke poslovne škole strukovnih studija, održaće se u nedelju, 8. marta u Kameničkom parku u 11 časova.

Kao i svake godine, održaće se Glavna trka od 10 km, Trka za sve od 4 km, Štafetna trka od 2 km i Trka za decu: za predškolce na 100, za osnovce do 4. razreda na 400 i osnovce do 8. razreda na 800 metara.

I ove godine trka je humanitarnog karaktera, a novac prikupljen od kotizacija ići će za Sigurnu kuću Novi Sad i Svratište za decu u Novom Sadu.

– Prijave za decu, predškolce i osnovce, moguće su putem mejla novosadska.trka@gmail.com, a kotizacije za trku su 300 dinara po detetu. Za trke od 4 i 10 km iznosi 800 dinara po učesniku, a za štafetnu trku je 1000 dinara po osobi, a prijave se obavljaju isključivo putem sajta https://trka.rs/event/162/. Prijave za trke su otvorene do četvrtka u 22 časa, a na dan trke prijavljivanje neće biti moguće. Pozivamo sve ljude dobre volje da pokažu humanu stranu, dođu porodično ili sa prijateljima na trku u Kamenički park da se takmiče i druže – rekla je profesorka Milijana Roganović iz Visoke poslovne škole strukovniih studija.

Pravo učešća imaju svi zainteresovani, koji se osećaju psihofizički sposobnim za ovakav vid aktivnosti, dok deca moraju biti u pratnji roditelja, trenera ili nastavnika.

„Trka za dečji osmeh” održava se sedmu godinu za redom, u organizaciji Visokе poslovne škole strukovnih studija i AK Apatin, otvaranje prijavnog centra predviđeno je u nedelju u 9 časova, dečje trke startuju u 10 sati, a glavna počinje u 11. Sve učesnike čekaju medalje i diplome.