Izaberite stranicu

СВИ СТУДЕНТИ ПРВЕ, ДРУГЕ И ТРЕЋЕ ГОДИНЕ ОСНОВНИХ СТУДИЈА, КАО И СТУДЕНТИ СПЕЦИЈАЛИСТИЧКИХ И МАСТЕР СТРУКОВНИХ СТУДИЈА СУ У ОБАВЕЗИ ДА ОВЕРЕ ЗИМСКИ СЕМЕСТАР

On line настава се завршава 15.01.2021.године

Овера семестра ће се извршити аутоматски 30.01.2021. године

(потребно је да на свом рачуну студент има довољно средстава)

  • уплата средстава за оверу семестра извршава се користећи податке (рачун Школе и јединствени позив на број за сваког студента) приказане у оквиру сопственог налога студентског сервиса: https://student.vps.ns.ac.rs/
  • Студенти који нису отворили налог могу то да учине у рачунарском центру.

Студенти су у обавези да до овере семестра исплате доспеле рате школарине према уговору (ако на уплатници банка или пошта није откуцала модел 97 нема видљиве уплате).

Због тренутне епидемиолошке ситуације, потписи се неће сакупљати у овом семестру, али су студенти дужни да их прикупе до краја школске године 2020/21. тј. 30.09.2021.

Пријава испита за јануарско-фебруарски рок ће бити од 18. до 20. јануара 2021. године, а испитни рок почиње 25. јануара 2021. и траје до 12.02.2021. године према распореду испита за јануарско-фебруарски рок.

Уплате за пријаву испита, молбе, пријаве колоквијума и остале обавезе морају бити извршене закључно са 15.01.2021.године до 14,00 часова.

Моле се студенти да приликом пријаве испита из предмета обрате пажњу код ког наставника пријављују исти.

Студент може полагати испит искључиво код наставника код ког је пријавио испит из предмета.

Потребно је да студенти провере пријаве својих испита пре почетка испитног рока и, уколико постоје неслагања (није дефинисан наставник или датум полагања), да се што пре јаве у Студентску службу.

Aнкете се попуњавају електронски пре пријаве испита за јануарско-фебруарски рок и траје од 15. До 21. јануара 2021.године. Уколико студент  не попуни анкету, неће бити у могућности да пријави испит.