Izaberite stranicu

SVI STUDENTI PRVE, DRUGE I TREĆE GODINE OSNOVNIH STUDIJA, KAO I STUDENTI SPECIJALISTIČKIH I MASTER STRUKOVNIH STUDIJA SU U OBAVEZI DA OVERE ZIMSKI SEMESTAR

On line nastava se završava 15.01.2021.godine

Overa semestra će se izvršiti automatski 30.01.2021. godine

(potrebno je da na svom računu student ima dovoljno sredstava)

  • uplata sredstava za overu semestra izvršava se koristeći podatke (račun Škole i jedinstveni poziv na broj za svakog studenta) prikazane u okviru sopstvenog naloga studentskog servisa: https://student.vps.ns.ac.rs/
  • Studenti koji nisu otvorili nalog mogu to da učine u računarskom centru.

Studenti su u obavezi da do overe semestra isplate dospele rate školarine prema ugovoru (ako na uplatnici banka ili pošta nije otkucala model 97 nema vidljive uplate).

Zbog trenutne epidemiološke situacije, potpisi se neće sakupljati u ovom semestru, ali su studenti dužni da ih prikupe do kraja školske godine 2020/21. tj. 30.09.2021.

Prijava ispita za januarsko-februarski rok će biti od 18. do 20. januara 2021. godine, a ispitni rok počinje 25. januara 2021. i traje do 12.02.2021. godine prema rasporedu ispita za januarsko-februarski rok.

Uplate za prijavu ispita, molbe, prijave kolokvijuma i ostale obaveze moraju biti izvršene zaključno sa 15.01.2021.godine do 14,00 časova.

Mole se studenti da prilikom prijave ispita iz predmeta obrate pažnju kod kog nastavnika prijavljuju isti.

Student može polagati ispit isključivo kod nastavnika kod kog je prijavio ispit iz predmeta.

Potrebno je da studenti provere prijave svojih ispita pre početka ispitnog roka i, ukoliko postoje neslaganja (nije definisan nastavnik ili datum polaganja), da se što pre jave u Studentsku službu.

Ankete se popunjavaju elektronski pre prijave ispita za januarsko-februarski rok i traje od 15. Do 21. januara 2021.godine. Ukoliko student  ne popuni anketu, neće biti u mogućnosti da prijavi ispit.