Izaberite stranicu

SVI STUDENTI PRVE, DRUGE I TREĆE GODINE OSNOVNIH STUDIJA, KAO I STUDENTI MASTER STRUKOVNIH STUDIJA SU U OBAVEZI DA OVERE ZIMSKI SEMESTAR

Nastava se završava 18.01.2022.godine

Overa semestra će se izvršiti  automatski 30.01.2022. godine

(potrebno je da na svom računu student ima dovoljno sredstava)

  • uplata sredstava za overu semestra izvršava se koristeći podatke (račun Škole i jedinstveni poziv na broj za svakog studenta) prikazane u okviru sopstvenog naloga studentskog servisa: https://student.vps.ns.ac.rs/
  • Studenti koji nisu otvorili nalog mogu to da učine u računarskom centru.

Studenti su u obavezi da do overe semestra isplate dospele rate školarine prema ugovoru (ako na uplatnici banka, pošta ili menjačnica nije otkucala model 97 nema vidljive uplate).

 

Zbog trenutne epidemiološke situacije potpisi se neće sakupljati u ovom semestru, ali su studenti dužni da prikupe potpise ( i iz zimskog i iz letnjeg semestra) do kraja školske 2021/22.godine tj. Do 30.09.2022.godine, a pre upisa u narednu godinu.

 

Prijava ispita za januarsko-februarski rok će biti od 19. do  21. januara 2022. godine, a ispitni rok traje od 25. januara do 11. februara 2022.godine.

 

Uplate za prijavu ispita, molbe, prijave kolokvijuma i ostale obaveze moraju biti izvršene zaključno sa 18.01.2022.godine do 12,00 časova.

 

Mole se studenti da prilikom prijave ispita iz predmeta obrate pažnju kod kog nastavnika prijavljuju isti.

Student može polagati ispit isključivo kod nastavnika kod kog je prijavio ispit iz predmeta.

Potrebno je da studenti provere prijave svojih ispita pre početka ispitnog roka i, ukoliko postoje neslaganja (nije definisan nastavnik ili datum polaganja), da se što pre jave u Studentsku službu.

 

Ankete se popunjavaju elektronski od 15. do 21.01.2022. godine pre prijave ispita za januarsko-februarski rok. Ukoliko student  ne popuni anketu, neće biti u mogućnosti da prijavi ispit.