Izaberite stranicu

СВИ СТУДЕНТИ ПРВЕ, ДРУГЕ И ТРЕЋЕ ГОДИНЕ ОСНОВНИХ СТУДИЈА, КАО И СТУДЕНТИ МАСТЕР СТРУКОВНИХ СТУДИЈА СУ У ОБАВЕЗИ ДА ОВЕРЕ ЗИМСКИ СЕМЕСТАР

Настава се завршава 18.01.2022.године

Овера семестра ће се извршити  аутоматски 30.01.2022. године

(потребно је да на свом рачуну студент има довољно средстава)

  • уплата средстава за оверу семестра извршава се користећи податке (рачун Школе и јединствени позив на број за сваког студента) приказане у оквиру сопственог налога студентског сервиса: https://student.vps.ns.ac.rs/
  • Студенти који нису отворили налог могу то да учине у рачунарском центру.

Студенти су у обавези да до овере семестра исплате доспеле рате школарине према уговору (ако на уплатници банка, пошта или мењачница није откуцала модел 97 нема видљиве уплате).

 

Због тренутне епидемиолошке ситуације потписи се неће сакупљати у овом семестру, али су студенти дужни да прикупе потписе ( и из зимског и из летњег семестра) до краја школске 2021/22.године тј. До 30.09.2022.године, а пре уписа у наредну годину.

 

Пријава испита за јануарско-фебруарски рок ће бити од 19. до  21. јануара 2022. године, а испитни рок траје од 25. јануара до 11. фебруара 2022.године.

 

Уплате за пријаву испита, молбе, пријаве колоквијума и остале обавезе морају бити извршене закључно са 18.01.2022.године до 12,00 часова.

 

Моле се студенти да приликом пријаве испита из предмета обрате пажњу код ког наставника пријављују исти.

Студент може полагати испит искључиво код наставника код ког је пријавио испит из предмета.

Потребно је да студенти провере пријаве својих испита пре почетка испитног рока и, уколико постоје неслагања (није дефинисан наставник или датум полагања), да се што пре јаве у Студентску службу.

 

Aнкете се попуњавају електронски од 15. до 21.01.2022. године пре пријаве испита за јануарско-фебруарски рок. Уколико студент  не попуни анкету, неће бити у могућности да пријави испит.