Izaberite stranicu

Visoka poslovna škola strukovnih studija Novi Sad dana 22.03.2022. godine raspisuje

 

KONKURS ZA REALIZACIJU STRUČNE PRAKSE STUDENATA OSNOVNIH STRUKOVNIH STUDIJA

 

Pozivamo sve zainteresovane studente smera Turizam i hotelijerstvo, ali i drugih smerova da se prijave za realizaciju stručne prakse u trajanju od 72 časa u okviru turističko-hotelskog kompleksa u Vrdniku koji uključuje sledeće objekte:

  • Hotel Premier Aqua
  • Fruške terme
  • Etno kompleks Vrdnička kula,

na pozicijama u sektoru hrane i pića, domaćinstva i na recepciji (u skladu sa potrebama objekta).

 

Prijave su otvorene od 22.03.2022. do 28.03.2022. godine, a studenti se prijavljuju  popunjavanjem formulara koji se nalazi na sledećem linku https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdKZhI74PcA58z51D3Y-PncnttmfmhJXpRAI9YiedJTX6a-nQ/viewform

 

Važna napomena:

Na praksu se mogu prijaviti i studenti koji su se ranije prijavili i koji su raspoređeni u druge organizacije. Ne postoji mogućnost menjanja organizacije u kojoj se obavlja praksa. Praksa u turističko-hotelskom kompleksu u Vrdniku će se za studente koji su raspoređeni u druge organizacije tretirati kao dodatna praksa i pripremna praksa za letnju praksu.

Ukoliko bude postojalo obostrano interesovanje studenata i potreba od strane organizacije, studenti mogu nastaviti svoje angažovanje tokom leta u vidu plaćene stručne prakse.

Studentima će tokom trajanja prakse biti obezbeđena refundacija povratne karte do Vrdnika.

Za sve dodatne informacije možete kontaktirati Centar za razvoj karijere i stručnu praksu putem imejla karijera.vps@gmail.com.