Izaberite stranicu

Висока пословна школа струковних студија Нови Сад дана 22.03.2022. године расписује

 

КОНКУРС ЗА РЕАЛИЗАЦИЈУ СТРУЧНЕ ПРАКСЕ СТУДЕНАТА ОСНОВНИХ СТРУКОВНИХ СТУДИЈА

 

Позивамо све заинтересоване студенте смера Туризам и хотелијерство, али и других смерова да се пријаве за реализацију стручне праксе у трајању од 72 часа у оквиру туристичко-хотелског комплекса у Врднику који укључује следеће објекте:

  • Hotel Premier Aqua
  • Фрушке терме
  • Етно комплекс Врдничка кула,

на позицијама у сектору хране и пића, домаћинства и на рецепцији (у складу са потребама објекта).

 

Пријаве су отворене од 22.03.2022. до 28.03.2022. године, а студенти се пријављују  попуњавањем формулара који се налази на следећем линку https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdKZhI74PcA58z51D3Y-PncnttmfmhJXpRAI9YiedJTX6a-nQ/viewform

 

Важна напомена:

На праксу се могу пријавити и студенти који су се раније пријавили и који су распоређени у друге организације. Не постоји могућност мењања организације у којој се обавља пракса. Пракса у туристичко-хотелском комплексу у Врднику ће се за студенте који су распоређени у друге организације третирати као додатна пракса и припремна пракса за летњу праксу.

Уколико буде постојало обострано интересовање студената и потреба од стране организације, студенти могу наставити своје ангажовање током лета у виду плаћене стручне праксе.

Студентима ће током трајања праксе бити обезбеђена рефундација повратне карте до Врдника.

За све додатне информације можете контактирати Центар за развој каријере и стручну праксу путем имејла karijera.vps@gmail.com.