Izaberite stranicu

Обавештавамо студенте о почетку Програма обуке за образовање и стручно усавршавање запослених и незапослених у туризму и позивамо их да се пријаве се на едукације. Студенти могу да се пријаве и за радионице за запослене, као и за програме за незапослене – за профиле рецепционер/ка, кувар/ица, собар/ица. Студентима који буду редовно учествовали у активностима програма, биће призната стручна пракса обављена преко Центра за развој каријере и стручну праксу.

Овогодишњи циклус обука ће се фокусирати на теме као што су: Развој дестинације; Савремени пословни модели; Промоција производа на дигиталним каналима; Брендирање туристичке дестинације; Унапређење пословања пружаоца турисичких услуга; Екстерно финансирање пројеката; Сарадња приватног и јавног сектора итд.

Прва радионица ће се одржати 31.05. (уторак) у Галерији матице Српске са почетком у 11:00 часова. За све присутне учеснике биће обезбеђен коктел и присутнима ће се обратити: г-дин Милорад Радојевић, члан Градског већа за привреду, г-дин Бранислав Кнежевић, директор Туристичке организација Града Новог Сада, др Георги Генов, директор Пословног удружења хотелско угоститељске привреде Србије (ХОРЕС) и др Милан Ћулић, председник УО Центра за истраживања и студије туризма.

Радионица ће бити на тему: „Канали продаје туристичке дестинације“, а предавач ће бити г-дин Марко Корица, генерални директор првог луксузног хотела са 5 звездица „Вицероy“ Копаоник Србија.

Број учесника је ограничен, а учешће је потребно пријавити до 27.05.2022. године до 10:00 часова на мејл jelisaveta.puric@ctrs-balkans.org (cc karijere.vps@gmail.com)

Више о Програму можете сазнати на линку