Izaberite stranicu

Obaveštavamo studente o početku Programa obuke za obrazovanje i stručno usavršavanje zaposlenih i nezaposlenih u turizmu i pozivamo ih da se prijave se na edukacije. Studenti mogu da se prijave i za radionice za zaposlene, kao i za programe za nezaposlene – za profile recepcioner/ka, kuvar/ica, sobar/ica. Studentima koji budu redovno učestvovali u aktivnostima programa, biće priznata stručna praksa obavljena preko Centra za razvoj karijere i stručnu praksu.

Ovogodišnji ciklus obuka će se fokusirati na teme kao što su: Razvoj destinacije; Savremeni poslovni modeli; Promocija proizvoda na digitalnim kanalima; Brendiranje turističke destinacije; Unapređenje poslovanja pružaoca turisičkih usluga; Eksterno finansiranje projekata; Saradnja privatnog i javnog sektora itd.

Prva radionica će se održati 31.05. (utorak) u Galeriji matice Srpske sa početkom u 11:00 časova. Za sve prisutne učesnike biće obezbeđen koktel i prisutnima će se obratiti: g-din Milorad Radojević, član Gradskog veća za privredu, g-din Branislav Knežević, direktor Turističke organizacija Grada Novog Sada, dr Georgi Genov, direktor Poslovnog udruženja hotelsko ugostiteljske privrede Srbije (HORES) i dr Milan Ćulić, predsednik UO Centra za istraživanja i studije turizma.

Radionica će biti na temu: „Kanali prodaje turističke destinacije“, a predavač će biti g-din Marko Korica, generalni direktor prvog luksuznog hotela sa 5 zvezdica „Viceroy“ Kopaonik Srbija.

Broj učesnika je ograničen, a učešće je potrebno prijaviti do 27.05.2022. godine do 10:00 časova na mejl jelisaveta.puric@ctrs-balkans.org (cc karijere.vps@gmail.com)

Više o Programu možete saznati na linku