Izaberite stranicu

Драги студенти, чекамо вас у четвртак, 18. маја 2023. у 12 часова на Сајму запошљавања и стручног усавршавања.
Своје понуде за обуке, курсеве, праксе и запослење представиће око 40 компанија из приватног и јавног сектора.
Верујемо да ћете међу бројним компанијама из области туризма, трговине, банкарства, финансија и информационих технологија пронаћи понуду која је у складу са вашим интересовањима.

Представиће вам се Erste banka, OTP banka, 3Bank, JTI Japan Tobacco, Lear Corporation, hotel Vojvodina, hotel Mediteraneo, hotel Imperium, Turistička organizacija Vojvodine, Vinarija Mačkov podrum, hotel Pupin i hotel Zlatibor који су до NS Hotels grupacije, Fruške terme, hotel Premier Aqua, Vrdnička kula који су део

Promont групе, Intermino, ComData, Rationale, Panemus, Adeco, Soko tim 021, Novosadski sajam. Имаћете прилику и да се упознате са предузећима из јавног сектора а то су Јавно градско саобраћајно предузеће Нови Сад (ГСП) и ЈКП ПУТ.
Представиће вам се и студентска организација Aiesec и Едукативни центар за обуке и професионални развој, док ћете од представника Experience-a сазнати све што вас интересује о програму студентске размене Work&Travel USA.
Ми смо такође спремни. Да вам будемо подршка како током студија, тако и током креирања каријерног пута. Дођите да се упознамо, понесите биографије, спремите питања, осмех на лице и видимо се!