Izaberite stranicu

Dragi studenti, čekamo vas u četvrtak, 18. maja 2023. u 12 časova na Sajmu zapošljavanja i stručnog usavršavanja.
Svoje ponude za obuke, kurseve, prakse i zaposlenje predstaviće oko 40 kompanija iz privatnog i javnog sektora.
Verujemo da ćete među brojnim kompanijama iz oblasti turizma, trgovine, bankarstva, finansija i informacionih tehnologija pronaći ponudu koja je u skladu sa vašim interesovanjima.

Predstaviće vam se Erste banka, OTP banka, 3Bank, JTI Japan Tobacco, Lear Corporation, hotel Vojvodina, hotel Mediteraneo, hotel Imperium, Turistička organizacija Vojvodine, Vinarija Mačkov podrum, hotel Pupin i hotel Zlatibor koji su do NS Hotels grupacije, Fruške terme, hotel Premier Aqua, Vrdnička kula koji su deo

Promont grupe, Intermino, ComData, Rationale, Panemus, Adeco, Soko tim 021, Novosadski sajam. Imaćete priliku i da se upoznate sa preduzećima iz javnog sektora a to su Javno gradsko saobraćajno preduzeće Novi Sad (GSP) i JKP PUT.
Predstaviće vam se i studentska organizacija Aiesec i Edukativni centar za obuke i profesionalni razvoj, dok ćete od predstavnika Experience-a saznati sve što vas interesuje o programu studentske razmene Work&Travel USA.
Mi smo takođe spremni. Da vam budemo podrška kako tokom studija, tako i tokom kreiranja karijernog puta. Dođite da se upoznamo, ponesite biografije, spremite pitanja, osmeh na lice i vidimo se!