Izaberite stranicu

Обавештавају се студенти да ће се традиционални Сајам запошљавања и стручног усавршавања одржати у среду, 15.05.2024. године у периоду од 11 до 13 часова у просторијама наше школе.

Верујемо да ћете међу бројним компанијама из области туризма, трговине, банкарства, финансија и информационих технологија пронаћи понуду која је у складу са вашим интересовањима. Своје понуде за обуке, курсеве, праксе и запослење представиће више од 30 компанија из приватног и јавног сектора, међу којима су: Erste banka, OTP banka, 3Bank, Intermino, Rationale, ComData, Generali осигурање, Centar za menadžment nabavki, Adeco, Soko tim 021, Fond „Evropski poslovi“ Аutonomne pokrajine Vojvodine, Turistička organizacija Vojvodine, Turistička organizacija Opštine Irig, turistička agencija Grand Tours, hotel City Centar Mediteraneo, hotel Vojvodina, hotel Termal, hotel Pupin i hotel Zlatibor који су део NS Hotels grupacije, ГСП Нови Сад и друге. Представиће вам се и студентска организација АIESEC и Едукативни центар за обуке и професионални развој, док ћете од представника Еxperience-а сазнати све што вас интересује о програму студентске размене Work&Travel USA. 

Током сајма биће одржана радионица за студенте „Интервју са послодавцем“. Радионицу реализује Оливера Вуковић, саветник за планирање каријере Националне службе за запошљавање. Такође, свој каријерни пут кроз интересанто предавање представиће наша бивша студенткиња Драгана Черевицки, тренутно запослена у Tarkett Србија.