Izaberite stranicu

Obaveštavaju se studenti da će se tradicionalni Sajam zapošljavanja i stručnog usavršavanja održati u sredu, 15.05.2024. godine u periodu od 11 do 13 časova u prostorijama naše škole.

Verujemo da ćete među brojnim kompanijama iz oblasti turizma, trgovine, bankarstva, finansija i informacionih tehnologija pronaći ponudu koja je u skladu sa vašim interesovanjima. Svoje ponude za obuke, kurseve, prakse i zaposlenje predstaviće više od 30 kompanija iz privatnog i javnog sektora, među kojima su: Erste banka, OTP banka, 3Bank, Intermino, Rationale, ComData, Generali osiguranje, Centar za menadžment nabavki, Adeco, Soko tim 021, Fond „Evropski poslovi“ Autonomne pokrajine Vojvodine, Turistička organizacija Vojvodine, Turistička organizacija Opštine Irig, turistička agencija Grand Tours, hotel City Centar Mediteraneo, hotel Vojvodina, hotel Termal, hotel Pupin i hotel Zlatibor koji su deo NS Hotels grupacije, GSP Novi Sad i druge. Predstaviće vam se i studentska organizacija AIESEC i Edukativni centar za obuke i profesionalni razvoj, dok ćete od predstavnika Experience-a saznati sve što vas interesuje o programu studentske razmene Work&Travel USA. 

Tokom sajma biće održana radionica za studente „Intervju sa poslodavcem“. Radionicu realizuje Olivera Vuković, savetnik za planiranje karijere Nacionalne službe za zapošljavanje. Takođe, svoj karijerni put kroz interesanto predavanje predstaviće naša bivša studentkinja Dragana Čerevicki, trenutno zaposlena u Tarkett Srbija.