Dumeljić Jelena

Function nema
Title Assistant
E-mail jelenapivasevic.vps@gmail.com
Telephone 485-4021
Office KABINET 2
Consultation Monday 10:10-12:10

Lecture classes

  Practical classes

   Exams

    Материјали

    NACIONALNA EKONOMIJA (BOL. 17)
    OSNOVI EKONOMIJE (BOL. 17)
    OSNOVI PREDUZETNIŠTVA (BOL. 17)
    NACIONALNA EKONOMIJA (BOL. 12)
    GEOPOLITIKA (BOL. 12)

    Обавештења

    26. May 2020.
    obaveštenje- Nacionalna ekonomija

    Obaveštavaju se studenti da su u obavezi da pošalju svoj seminarski rad iz Nacionalne ekonomije najkasnije do 31.5.2020. na moj mail. Tabela uspeha biće objavljena u ponedeljak, 1.6.2020.

    20. May 2020.
    VAŽNO OBAVEŠTENJE

    Upis bodova i uvid u radove za ispite održane u martovskom roku kod prof. dr Đurić Dejana će se održati 21.5.2020. u 13h na Limanu u njegovom kabinetu.

    Moli se studentkinja POLOVINA KATARINA da obavezno dođe na upis ocena radi regulisanja predispitnih bodova.

    30. April 2020.
    Obaveštenje

    Mole se svi studenti koji su planirali u martovskom roku da polažu popravni kolokvijum iz bilo kog predmeta koji drži prof. dr Dejan Djurić da se prijave predmetnom asistentu iz tog predmeta, a potom će im biti  omogućeno da u vreme ispita (termin će biti naknadno objavljen). rade poprvani kolokvijum.

    28. April 2020.
    VAŽNO OBAVEŠTENJE ZA PREDMET NACIONALNA EKONOMIJA

    Zbog trenutne situacije, način prikupljanja predispitnih bodova i polaganja kolokvijuma za studente koji prvi put u tekućem semestru slušaju predmet Nacionalna ekonomija vršiće se na sledeći način: bodove za prisustvo dobiće svi studenti (5 poena). Seminarski rad je potrebno uraditi na zadatu temu i poslati u elektronskoj formi predmetnom asistentu. Isti se boduje maksimalno 10 poena. Ako neko od studenata nema temu za seminarski rad, potrebno je što pre javiti se predmetnom asistentu na e-mail. Kolokvijum polažete tako što na pitanja koja su istaknuta kod predmetnih asistenata na linku odgovarate u elektronskoj formi i odgovore šaljete predmetnom asistentu na mail u PREDVIĐENOM ROKU KOJI JE ISTAKNUT. Kolokvijum nosi 20 boodva, 11 bodova je minimum koji morate da ostvarite da biste ga položili. Predmetni asistent će Vas obavestiti koliko bodova ste osvojili. Sve navedeno važi samo za studente koji predmet Nacionalna ekonomija slušaju PRVI PUT u ovom semestru. Studenti starijih generacija će imati priliku da polažu popravni kolokvijum u vreme ispitnih rokova i za njih ova pravila ne važe.

    Za sva dodatna pitanja obratite se predmetnom asistentu na e-mail.

     

    Dumeljić Jelena