Pavlović dr Nataša

Function nema
Title Professor of vocational studies
E-mail natasa.pavlovicvps@gmail.com
Telephone 485-4035
Office KABINET 6
Consultation Tuesday 17:00-19:00

Lecture classes

  MENADžMENT TURISTIČKE DESTINACIJE (BOL. 17)

Practical classes

  Exams

   OSNOVI TURIZMA (BOL. 07)
   OSNOVI TURIZMA (PRE BOL.)
   MENADžMENT TURISTIČKE DESTINACIJE (BOL. 17)
   MARKETING U TURIZMU (BOL. 17)

  Материјали

  MARKETING U TURIZMU (BOL. 17)

  Обавештења

  7. October 2021.
  Konsultacije i potpisi

  Poštovani studenti,

  U utorak 12.10.2021. godine u periodu od 17-17.45 profesorka Nataša Pavlović će u kabinetu br. 6 deliti potpise i upisivati ocene iz prethodnih ispitnih rokova.

   

   

   

   

   

  13. March 2021.
  Utorak 16.03.2021. godine neće biti nastave uživo

  Poštovani studenti,

  u utorak 16.03.2021. godine, neće se održati uživo predavanja iz predmeta “Marketing u turizmu”. Materijali za ovo predavanje biće otključani kao i uvek na Moodle-u.

  Srdačan pozdrav,

  Nataša Pavlović, profesorka

   

   

  29. April 2020.
  Informacija o načinu polaganja kolokvijuma iz predmeta Marketing u turizmu

  Poštovani studenti,

  Datum i vreme polaganja kolokvijuma  iz predmeta Marketing u turizmu je utorak 19. maj 2020. godine od 16:45 do 17:45 časova. U 16:45 časova pitanja će biti postavljena na stranici profesorke Nataše Pavlović i asistentkinje Dragane Gašević, a odgovore treba da pošaljete na mejl asistentkinje: draganag.vps@gmail.com do 18:00 časova. Odgovore možete da pošaljete u formi fajla koji ćete otkucati na računaru. Detaljnije informacije možete pronaći u našim materijalima.

  Srdačno,

  Nataša Pavlović

  18. March 2020.
  Izmene u skladu sa preporukama organizovanja nastave i polaganja ispita sa novonastalim vanrednim stanjem u Republici Srbiji

  Način polaganja ispita iz predmeta Marketing u turizmu

  (Izmene u skladu sa preporukama organizovanja nastave i polaganja ispita sa novonastalim vanrednim stanjem u Republici Srbiji)

  Ključne promene u odnosu na prvobitno definisana pravila:

  • Poene za prisustvo(5) dobiće svi studenti.

   

  • Svi studenti treba da se jave asistentkinji ili profesorici kako bi dobili temu za seminarski rad. Seminarski rad je obavezan i piše se u skladu sa uputstvom koje već postoji na sajtu, na stranici asistentkinje. Seminarski radovi treba da se pošalju najkasnije do 1.maja 2020. Nakon toga, studenti će dobiti informacije o kvalitetu rada, eventualno potrebnim korekcijama i ostvarenim poenima.Seminarski rad može da se radi i u grupama od po 2 studenta i u tom slučaju obim rada treba da bude minimalno 15 stranica. Maksimalan broj poena koji može da se ostvari je 10.

   

  • Svake sedmice na stranici profesorice Nataše Pavlović biće postavljen materijal koji se odnosi na gradivo koje bi se te sedmice, u redovnim okolnostima, radilo na časovima predavanja.

   

  • Svake sedmice na stranici asistentkinje Dragane Gaševićbiće postavljen materijal koji se odnosi na gradivo koje bi se te sedmice, u redovnim okolnostima, radilo na časovima vežbi.

   

  • Na prezentacijama profesorice i asistentkinje nalaziće se pitanja i odgovori koje je potrebno naučiti za polaganje kolokvijuma i ispita, što je u skladu sa prvobitno definisanim pravilima.

  Za sva pitanja stojimo na raspolaganju.

  Profesorica dr Nataša Pavlović, e – mail: natasa.pavlovicvps@gmail.com

  Asistent Dragana Gašević, e – mail: draganag.vps@gmail.com

   

   

  Novi Sad

  1. mart 2020.