Izaberite stranicu

O nama

Visoka poslovna škola strukovnih studija u Novom Sadu je državna institucija sa tradicijom dužom od pola veka, sa prepoznatljivim, cenjenim smerovima i profilima, te sa izuzetno razvijenom poslovnom saradnjom sa brojnim domaćim i međunarodnim institucijama u oblasti privrede i obrazovanja.

Raznovrsnost studijskih programa i fleksibilnost u pogledu potreba tržišta i studenata uticali su na prepoznatljivost škole u širem okruženju. U skladu sa savremenim tendencijama i uz prepoznavanje zahteva tržišta rada, Visoka poslovna škola strukovnih studija u Novom Sadu akreditovala je i novi studijski program, Primenjena informatika, u polјu prirodno-matematičkih nauka, i na taj način napravila iskorak u odnosu na dosadašnju praksu.

U budućem periodu, škola će intenzivnije raditi na razvijanju međunarodne saradnje, posebno na polju razmene studenata i profesora, kao i na bližem i potpunijem povezivanju sa privredom sklapanjem ugovora sa velikim kompanijama, kako bi se našim studentima obezbedila kvalitetna i raznovrsna stručna praksa.

Zadatak i cilj škole u narednom periodu svakako će biti kontinuirano i stručno usavršavanje zaposlenih, zajednička istraživanja, radovi i studije, razmena naučnih i stručnih publikacija sa institucijama iz zemlje i inostranstva,kao i drugi oblici saradnje od zajedničkog interesa, a posebno se nadamo da će ova unapređenja i zajednička nastojanja utrti put ka projektima od šireg značaja, koji će još više doprineti ugledu škole.

Za dobar rad škole izuzetno je bitna i dobra komunikacija između studenata i profesora, čemu želimo da posvetimo posebnu pažnju, te se zbog toga nadamo da ćete vi, naši studenti, kao najbolji predstavnici škole, uzeti učešća u svim budućim aktivnostima.

Direktor
Dr Jelena Damnjanović

Misija i vizija

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Maecenas finibus sapien maximus, euismod quam lobortis, luctus enim. Ut fermentum tortor eu sagittis condimentum. Nam sit amet justo quam. Proin tristique quis lorem id sagittis. Etiam at libero rhoncus, varius ligula id, ultricies justo. Donec id augue placerat, sodales leo nec, vulputate elit. Pellentesque nec orci at odio egestas pretium.

Mauris id neque vulputate, fermentum risus ut, fermentum tortor. Maecenas venenatis venenatis molestie. Nam rhoncus erat urna. Donec nec eros vitae nisi condimentum eleifend sit amet non nibh. Suspendisse in mi rutrum, blandit quam sit amet, mollis dui. Nullam semper sed purus id tincidunt. Phasellus consequat orci et ipsum laoreet convallis.