Izaberite stranicu

OBAVEŠTENJE O IZVOĐENJU NASTAVE (PREDAVANJA I VEŽBI) U ZIMSKOM SEMESTRU 2020/2021. godine iz predmeta Metodologija istraživačkog rada na drugoj godini master studija Visoke poslovne škole strukovnih studija u Novom Sadu

Poštovani student i studentkinje,

S obzirom na trenutnu epidemiološku situaciju i specifičnost situacije u kojoj se nalazimo i započinjemo novu školsku godinu, konsultacije i nastava (predavanja i vežbe) iz predmeta Metodologija istraživačkog rada (17MOO01) u narednom semestru odvijaće se na sledeći način:

ODRŽAVANJE KONSULTACIJA U zimskom semestru konsultacije će se održavati redovno u Školi utorkom od 10.10 do 12.10h, kabinet 44.
Online konsultacije održavaće se sredom, počev od 14.10.2020 u trajanju od sat vremena od 18:00 do 19:00h putem aplikacije Skype: skype ID tanjadjk.
Takođe, možete se uvek obratiti i putem mejla na tanjadjk@eunet.rs i dobićete odgovor u roku od 24 časa.

PREDAVANJA I VEŽBE Za realizaciju nastave iz predmeta Metodologije istraživačkog rada koristiće se online platforme Moodle, Skype i/ili Zoom. Profesorka će, prema važećem rasporedu nastave (sredom), postavljati materijale za predavanja i vežbe na platformu Moodle kao i zadatke za aktivnost i proveru znanja putem kojih će studenti prikupljati predispitne poene. Nastavnim materijalima i uputstvima za rad pristupate putem platforme Moodle, prema uputstvima sa školskog sajta https://www.vps.ns.ac.rs/, link za Moodle: https://dls.vps.ns.ac.rs/. To znači da prema rasporedu nastave, studenti svake srede treba da se loguju na Moodle i dobijaju nove materijale za predavanja i vežbe.
Predavanja iz predmeta iz Metodologije istraživačkog rada počinju 21.10.2020. i odvijaju se svake srede putem aplikacije Skype u terminu od 16:45-18:00h.
Studenti master studija II godine koji slušaju predmet Metodologija istraživačkog rada u zimskom semestru 2020/2021 potrebno je da, odmah po upisu, posalju na tanjadjk@eunet.rs svoj mejl sa imenom i prezimenom, brojem indeksa i skajp imenom kako bih oformila grupu. Poeni za prisustvo (5 poena) će se dodeljivati ukoliko student učestvuje na minimalno 50% aktivnosti.

KOLOKVIJUMI I ISPITI Kolokvijumi i ispiti će se održavati u Školi u manjim grupama u skladu sa važećim preporukama.

Srećan vam rad u novoj školskoj godini.

Dr Tatjana Đurić-Kuzmanović
Visoka poslovna škola strukovnih studija
(Novi Sad School of Business)
https://www.vps.ns.ac.rs/zaposleni/tatjana_djuric_kuzmanovic/
21000 Novi Sad
V. Perica Valtera 4 Srbija
Tel. ++381 21 485 4033
some of my publications could be found on
https://www.researchgate.net/profile/Tatjana_Djuric_Kuzmanovic
https://independent.academia.edu/tanjadjurickuzmanovic