Izaberite stranicu

Poštovani studenti,

s obzirom na trenutnu situaciju odlučeno je da se kolokvijumi sada polažu online. Ukoliko bude izmena do našeg zakazanog termina za kolokvijum odmah ću Vas obavestiti o tome.

Na ovom predmetu, kolokvijum ćete polagati u sledećem terminu na sledeći način:

  • kolokvijum na ovom predmetu održaće se u sredu 14.04.2021. godine u terminu predavanja, tačnije od 17 do 18 časova, preko Moodle platforme.
  • U 17 časova, na Moodle platformi biće Vam dostupan dokument nazvan “Primer kompanije za kolokvijum”. Imaćete 15 minuta da ga pročitate i dobro prostudirate. Nemojte zatvarati taj dokument jer će Vam trebati za davanje odgovora.
  • Nakon toga, u 17:15 biće Vam dostupan test nazvan “Kolokvijum”, koji će biti dostupan do 18 časova. Za samu izradu kolokvijuma imate 30 minuta, a na Vama je opcija kada ćete započeti izradu (vodite računa da tih 30 minuta uklopite u period od 17:15 do 18:00). Vodite računa da prilikom izrade testa nemate mogućnost vraćanja unazad tako da treba da date odgovor na pitanje koje se nalazi na toj strani koju trenutno gledate.
  • Na testu ćete imati 16 pitanja, od kojih je jedno vezano direktno za gradivo, a ostalih 15 će biti vezanih za studiju slučaja (postavljen primer u 17 časova) i gradivo. Pitanja će biti u sličnoj formi kao što smo i do sada radili zadatke/vežbe/studije slučaja (pročitate studiju, i onda na osnovu Vašeg znanja odgovarate na postavljena pitanja koja se odnose i na studiju i na samo gradivo). Napominjem vodite računa da ukratko i argumentujete svoj odgovor, tamo gde je potrebno da se napiše odgovor.
  • Rezultate ću objaviti u roku od pola sata nakon što svi završite izradu kolokvijuma. Na neka pitanja poeni su odmah vidljivi a neka pitanja moram ja lično da ocenim. Poeni sa kolokvijuma biće postavljeni u našoj tabeli za ovaj predmet koja se nalazi na mom linku na sajtu Škole.
  • Molim Vas vodite računa da kolokvijum možete da radite maksimalno 30 minuta i da nakon isteka 18:00 test se automatski zatvara.

“Vidimo se” 14.04. u 17 časova.

Srdačan pozdrav,

dr Ivana Jošanov-Vrgović