Izaberite stranicu

Студенти чија презимена почињу од слова А до М  припадају првој предавачкој групи. Предавања ће се одржати у уторак 20.10.2020 са почетком у 10.20 часова. Моле се студенти да се строго придржавају распореда група.

Студенти чија презимена почињу од слова Н  припадају другој предавачкој групи. Предавања ће се одржати у уторак 20.10.2020 са почетком у 11.30 часова. Моле се студенти да се строго придржавају распореда група.

Паузе између предавања неће бити.

Такође се моле студенти да на часове долазе тачно на време, те да након одржаних часова напусте Школу, уколико немају више обавеза. На тај начин ће се избећи непотребна гужва. У интересу нам је да на првом месту очувамо сопствено и туђе здравље, а наравно и да одговорно допринесемо континуитету одржавања наставе уживо. Обавезно је ношење заштитиних маски, те придржавање свих епидемиолошких мера које су прописане и истакнуте на улазу Школе. Молимо вас да све мере схватите озбиљно, и да својом одговорношћу допринесемо да се што пре заустави пандемија и вратимо нормалном и здравом начину живота и навикама.