Izaberite stranicu

Studenti čija prezimena počinju od slova A do M  pripadaju prvoj predavačkoj grupi. Predavanja će se održati u utorak 20.10.2020 sa početkom u 10.20 časova. Mole se studenti da se strogo pridržavaju rasporeda grupa.

Studenti čija prezimena počinju od slova N  pripadaju drugoj predavačkoj grupi. Predavanja će se održati u utorak 20.10.2020 sa početkom u 11.30 časova. Mole se studenti da se strogo pridržavaju rasporeda grupa.

Pauze između predavanja neće biti.

Takođe se mole studenti da na časove dolaze tačno na vreme, te da nakon održanih časova napuste Školu, ukoliko nemaju više obaveza. Na taj način će se izbeći nepotrebna gužva. U interesu nam je da na prvom mestu očuvamo sopstveno i tuđe zdravlje, a naravno i da odgovorno doprinesemo kontinuitetu održavanja nastave uživo. Obavezno je nošenje zaštitinih maski, te pridržavanje svih epidemioloških mera koje su propisane i istaknute na ulazu Škole. Molimo vas da sve mere shvatite ozbiljno, i da svojom odgovornošću doprinesemo da se što pre zaustavi pandemija i vratimo normalnom i zdravom načinu života i navikama.