Izaberite stranicu

Poštovani studenti,

Pored mudla, na kom ćete svakog ponedeljka imati određene materijale, držaću i nekoliko predavanja preko ZOOM aplikacije. Predavanju pristupate ukoliko želite da čujete i najvažnije delove predavanja uživo, ona nisu obavezujuća. Trajanje svake sesije (predavanja) može da traje samo 40 minuta, tako da znate da će svako predavanje toliko i trajati.

Molim Vas da prilikom prisustva na predavanjima uključite kamere a isključite ton. Takođe, sa sesije možete izaći i ranije ukoliko ne želite da slušate predavanje. Predavanja će biti skraćena, objašnjavaću najznačajnije stvari za koje znam da je studentima potrebno objašnjenje, i molim Vas da njima pristupate jedino ako Vas to zanima. Ukoliko želite nešto da pitate, postoji opcija da dignete ruku i ja Vam dam reč. Takođe, opcije za postavljanje pitanja su moje redovne konsultacije u Školi četvrtkom od 10 do 12 časova, i online preko ZOOM aplikacije sredom od 13 do 14 časova. Imaćete moj ID preko kog u to vreme možete da pristupite razgovoru sa mnom. Poslednja opcija, je putem mejla.

Naše prvo predavanje je u ponedeljak 12.10.2020. godine od 10:50 do 11:30. Predavanju pristupate preko sledećeg linka:

https://us04web.zoom.us/j/71144998790?pwd=SmV0aVhLQTk1aVFGcnNwY3ZNZldUdz09

Meeting ID: 711 4499 8790
Passcode: 7sLAte

Postavljenom linku možete pristupiti kad želite ali sesija počinje u tačno označeno vreme, tako da Vam je moj savet da na link kliknete par minuta pre starta predavanja.

S poštovanjem,

dr Ivana Jošanov-Vrgović