Izaberite stranicu

Poštovani studenti,

zbog novonastale situacije i prelaska na na online nastavu, obaveštavam vas da ću:

  • Za predmet Finansijske berze koji se sluša u tekućem semestru, biće svakog ponedeljka postavljena prezentaciju i prateći  materijali vezani za nastavnu jedinicu koja se, po planu rada koji vam je ranije prezentovan, obrađuje te sedmice. Način na koji možete prikupiti predispitne poene je detaljno objašnjen na stranici koleginice  dr Dragane Milić koja je asistent na ovom predmetu. Napominjem da sve predispitne poene možete ostvarivati učenjem na daljinu i najkasnije do termina ispita.
  • Za predmet Finansijska strategija i planiranje poreza, u vezi predispitnih poena potrebno je da se obratite predmetnom asistentu Mireli Momčilović.
  • Za ostale predmete na kojima sam ja predmetni nastavnik, a na kojima nema asitenta, molim vas da se obratite meni na mail ljiljana09@hotmail.com u vezi sa predispitnim poenima.
  • nece postojati mogucnost izlaska na  ispit studentima koji nemaju odgovarajući broj predispitnih poena.
  • O terminima i načinu polaganja ispita i ispitnim rokovima, bićete naknadno obavešteni.                                                                                               Ljiljana Jović