Izaberite stranicu

Kursevi

Kurs za samostalno obavljanje knjigovodstvenih poslova – OSNOVNI NIVO

Prepoznajući potrebu tržišta za radnim mestom knjigovođe Visoka poslovna škola strukovnih studija iz Novog Sada organizuje

Kurs za samostalno obavljanje knjigovodstvenih poslova – osnovni nivo (jun 2023.)

 

Prijavljivanje na kurs desete grupe polaznika

Cilj kursa

Obuka polaznika podrazumeva sticanje teorijskih znanja i ovladavanje osnovama knjigovodstva neophodnim za dalje usavršavanje u toj oblasti.

Kurs za samostalno obavljanje knjigovodstvenih poslova – NAPREDNI NIVO

Prepoznajući potrebu tržišta za radnim mestom knjigovođe Visoka poslovna škola strukovnih studija iz Novog Sada u saradnji sa SAOP doo organizuje

Kurs za samostalno obavljanje knjigovodstvenih poslova – napredni nivo (mart-april 2023.)

Prijavljivanje na kurs

Cilj kursa–Obuka polaznika podrazumeva sticanje teorijskih i praktičnih znanja za samostalno obavljanje knjigovodstvenih poslova radi lakšeg pronalaženja posla ili otpočinjanja sopstvenog biznisa.

Kurs: Poslovni Excel

Cilj: Obuka polaznika podrazumeva upoznavanje sa osnovnim i naprednim tehnikama u Excel-u, kako bi efikasno i s lakoćom rešavali različite radne zadatke u svojoj kompaniji, kao što su i izračunavanja, pretrage analize i izveštavanja. Uz usvajanje teorijskih znanja, akcenat će biti na rešavanju praktičnih zadataka.

CENTAR ZA UČENJE STRANIH JEZIKA

Visoka poslovna škola strukovnih studija u Novom Sadu organizuje:

  • OPŠTE
    POSLOVNE
    KONVERZACIJSKE

Obaveštavamo Vas da Centar za strane jezike Visoke poslovne škole organizuje upis polaznika na kurseve stranih jezika: engleski,  nemački, francuski, ruski – za sve nivoe i španskog jezika-početni i srednji nivo.

SEMINAR ,,NA PUTU KA EVROPSKOJ UNIJI – IZAZOVI I MOGUĆNOSTI”

 

Cilj seminara

Seminar se organizuje kako bi se kroz zanimljiva predavanja i diskusiju obezbedilo sticanje i proširivanje postojećih znanja o Evropskoj uniji i podigla svest o značaju Evropske unije.

 

Kome je namenjen?

Seminar je namenjen prevashodno mladima – učenicima i studentima, ali i nastavnicima, profesorima, predstavnicima nevladinih organizacija, kreatorima politika, kao i svim drugim stranama zainteresovanim za teme o Evropskoj uniji.

 

Kako se prijaviti?

Zainteresovani se mogu prijaviti popunjavanjem upitnika

Program stručnog usavršavanja: „Razvoj i primena timskog rada u svakodnevnoj nastavničkoj praksi“

 

Program stručnog usavršavanja akreditovan je od strane Zavoda za unapređivanje obrazovanja i vaspitanja. Po uspešnom završetku programa, polaznici ostvaruju 8 poena.
 
Cilj programa
Opšti cilj programa je usmeren na sticanje i razvijanje veština i kompetencija nastavnika u timskom radu, potrebnih za realizaciju nastavnih i vannastavnih aktivnosti u svakodnevnoj praksi.
Kome je namenjen?
Program stručnog usavršavanja namenjen je nastavnicima u osnovnom i srednjem obrazovanju koji žele da unaprede svoje kompetencije za komunikaciju i saradnju.
Kako se prijaviti?
Zainteresovani se mogu prijaviti popunjavanjemupitnika