Izaberite stranicu

Курсеви

Курс за самостално обављање књиговодствених послова – ОСНОВНИ НИВО

Препознајући потребу тржишта за радним местом књиговође Висока пословна школа струковних студија из Новог Сада организује

Курс за самостално обављање књиговодствених послова – основни ниво (мај 2024.)

 

Пријављивање на курс дванаесте групе полазника

Циљ курса

Обука полазника подразумева стицање теоријских знања и овладавање основама књиговодства неопходним за даље усавршавање у тој области.

Курс за самостално обављање књиговодствених послова – НАПРЕДНИ НИВО

Препознајући потребу тржишта за радним местом књиговође Висока пословна школа струковних студија из Новог Сада у сарадњи са Seyfor доо организује

Курс за самостално обављање књиговодствених послова – напредни ниво (март – април 2024.)

Пријављивање на курс

Циљ курса–Обука полазника подразумева стицање теоријских и практичних знања за самостално обављање књиговодствених послова ради лакшег проналажења посла или отпочињања сопственог бизниса.

Курс: Пословни Excel

Циљ: Обука полазника подразумева упознавање са основним и напредним техникама у Excel-у, како би ефикасно и с лакоћом решавали различите радне задатке у својој компанији, као што су и израчунавања, претраге анализе и извештавања. Уз усвајање теоријских знања, акценат ће бити на решавању практичних задатака.

ЦЕНТАР ЗА УЧЕЊЕ СТРАНИХ ЈЕЗИКА

Висока пословна школа струковних студија у Новом Саду организује:

  • ОПШТЕ
    ПОСЛОВНЕ
    КОНВЕРЗАЦИЈСКЕ

Обавештавамо Вас да Центар за стране језике Високе пословне школе организује упис полазника на курсеве страних језика: енглески,  немачки, француски, руски – за све нивое и шпанског језика-почетни и средњи ниво.

СЕМИНАР ,,НА ПУТУ КА ЕВРОПСКОЈ УНИЈИ – ИЗАЗОВИ И МОГУЋНОСТИ”

 

Циљ семинара

Семинар се организује како би се кроз занимљива предавања и дискусију обезбедило стицање и проширивање постојећих знања о Европској унији и подигла свест о значају Европске уније.

 

Коме је намењен?

Семинар је намењен превасходно младима – ученицима и студентима, али и наставницима, професорима, представницима невладиних организација, креаторима политика, као и свим другим странама заинтересованим за теме о Европској унији.

 

Како се пријавити?

Заинтересовани се могу пријавити попуњавањем упитника

Програм стручног усавршавања: „Развој и примена тимског рада у свакодневној наставничкој пракси“

 

Програм стручног усавршавања акредитован је од стране Завода за унапређивање образовања и васпитања. По успешном завршетку програма, полазници остварују 8 поена.
 
Циљ програма
Општи циљ програма је усмерен на стицање и развијање вештина и компетенција наставника у тимском раду, потребних за реализацију наставних и ваннаставних активности у свакодневној пракси.
Коме је намењен?
Програм стручног усавршавања намењен је наставницима у основном и средњем образовању који желе да унапреде своје компетенције за комуникацију и сарадњу.
Како се пријавити?
Заинтересовани се могу пријавити попуњавањем упитника