Izaberite stranicu

Erasmus+ Jean Monnet EU Trade and Investment (EU TRaIN) модул реализује Висока пословна школа струковних студија у Новом Саду уз финансијску подршку Еразмус+ програма Европске уније. EU TRaIN модул се бави улогом Европске уније у глобалном свету кроз обрађивање општих и специфичних тема о Европској унији. 

Циљ модула се односи на охрабривање и подстицање младих људи да активно учествују у демократском животу заједнице, затим да се укључе у реализацију различитих активности европског цивилног друштва и да при том поштују и промовишу заједничке европске вредности и примењују стечена знања о Европској унији. Више информација о  EU TRaIN модулу можете пронаћи на доњем линку.

 

 

Erasmus+ Jean Monnet project Introduction to EU – Education for secondary schools (INEES)- Висока пословна школа струковних студија Нови Сад је носилац INNES пројекта. Пројекат представља иновативну методу приближавања процеса европских интеграција, институција ЕУ и њених механизама наставницима и ученицима у средњим школама у Републици Србији. Циљ пројекта је продубљивање разумевања процеса приступања Србије ЕУ, као и стварање и усвајање нових вредности које ће утицати на успостављање новог модела понашања у школама. Више информација о INNES пројекту можете пронаћи на доњем линку .