Izaberite stranicu


 


 


U četvrtak, 18.05.2016. godine, u prostorijama Visoke poslovne škole strukovnih studija u Novom Sadu, održana je svečana dodela sertifikata prvoj grupi polaznika Knjigovodstvenog kursa.


 


Kurs je realizovan u organizaciji Visoke poslovne škole strukovnih studija u Novom Sadu, u saradnji sa Billans International doo, u periodu od 20.02.2017. do 14.04.2017. godine.


 


Cilj kursa je bio obuka polaznika u pogledu sticanja teorijskih i praktičnih znanja za samostalno obavljanje knjigovodstvenih poslova radi lakšeg pronalaženja posla ili otpočinjanja sopstvenog biznisa.


 


Kurs je pohađalo 23 polaznika koji su po završetku ovog kursa osposobljeni za samostalno vođenje knjiga proizvodnog, trgovinskog i uslužnog preduzeća.


 


Polaznici su izrazili zadovoljstvo pruženom obukom i postignutim ishodom učenja, ali su izrazili i želju za daljim usavršavanjem iz pomenute oblasti.


 


“Nakon uspešno završenog knjigovodstvenog kursa utisci su mi pozitivni. Do sada nisam pohađao slične kurseve tako da nisam znao šta da očekujem. Drago mi je što smo pored teorije, dobili mnogo informacija i podataka kako to izgleda u stvarnosti i kako se neke stvari rade u praksi. Za to su zaslužni predavači koji su se nesebično trudili da nam prenesu znanje i na najbolji način objasne metode i načine rada. Smatram da stečeno znanje može koristiti studentima svih studijskih programa i da se uz dobru organizaciju  može uskladiti sa redovnim obavezama na fakultetu i uspešno savladati” Dragan Marić, polaznik knjigovodstvenog kursa


 



 


“Zahvaljujući stručnosti predavača unapredila sam svoje znanje i stekla veštine koje će mi sigurno pomoći u pronalaženju željenog posla. Program Billans je veoma lak i jednostavan za korišćenje, a ukoliko niste sigurni kako nesto da proknjižite uvek su tu kompetentni predavači da vam pomognu, kao i video uputstva. Svakome bih preporučila obuku, jer je obrazovanje nešto u šta uvek treba ulagati…” Ana Silađi, polaznik knjigovodstvenog kursa


 



 


Visoka poslovna škola strukovnih studija u Novom Sadu i Billans International doo će i u narednom periodu organizovati obuku polaznika. Više informacija o Kursu za samostalno obavljanje knjigovodstvenih poslova možete pronaći na zvaničnoj stranici Visoke poslovne škole strukovnih studija u Novom Sadu.