Izaberite stranicu

Molim vas da vise ne saljete seminarske radove, jer je rok za to istekao.

Studenti koji su položili kolokvijum, a nemaju 18 poena,  što je uslov za izlazak na zavrsni ispit, neka seminarski rad donesu na dan zavrsnog ispita i neka ga predaju asistentkinji Jeleni Obradovic. Ukoliko to ne urade, radovi im neće biti pregledani.

Studenti koji nisu polozili kolokvijum u januarsko – februarskom roku, ne mogu izaci na zavrsni ispit. Oni ce na dan polaganja zavrsnog ispita polagati popravni kolokvijum, i tako će biti i u narednim rokovima, jer se bez položenog kolokvijuma ne može izaći na završni ispit.

Na završnom ispitu studenti će dobiti dva esejska pitanja i na oba će morati da odgovore kako bi položili završni ispit. Studenti će na raspolaganju imati 60 minuta. Minimalan broj poena na završnom ispitu je 33 poena, a maksimalan 65 poena. Studentima koji ne polože završni ispit, poeni sa završnog ispita se neće unositi u tabelu (poeni se unose u tabelu samo za one studente koji polože završni ispit, a tabela se objavljuje nekoliko dana nakon održavanja završnog ispita).

Spisak ispitnih pitanja za završni ispit će za nekoliko dana biti objavljen na mom linku u okviru materijala za predmet Osnovi ekonomije.