Izaberite stranicu


Privredni forum mladih u saradnji sa Privredna komora Srbije, a uz podršku Razvojne agencije Srbije organizuje konferenciju „Privredni forum mladih 2016“, koja će se održati od 12-16. decembra u studentskom odmaralištu “Radojka Lakić”.



Ova konferencija realizuje se u okviru projekta „Karavan omladinskog preduzetništva – Program podrške osnivanju omladinskih kompanija, kao i osnaživanju i pospešivanju omladinskog preduzetništva na teritoriji Republike Srbije“, a glavni cilj je da mlade ljude sa preduzetničkom idejom, kroz intenzivne obuke i radionice, osposobi za pokretanje sopstvenog biznisa.



Kroz 5 dana rada sa profesionalnim predavačima i mentorima, 60 mladih ljudi podeljenih u 30 timova imaće priliku da upoznaju najuspešnije predstavnike domaće startup zajednice, koji će im svojim savetima i znanjima pomoći da svoje ideje pretvore u realne preduzetničke poduhvate.

Oblasti iz kojih će učesnici imati priliku da dobiju profesionalne savete su:



-Finansije i investicije

-Marketing

-Osnivanje kompanije i administracija

-Kako spremiti pitch

-BIZNIS PLAN



Nakon završene celokupne obuke, učesnici će svoju ideju predstaviti pred stručnim žirijem, a najbolje očekuju i vredne nagrade.

U aprilu je prvih 60 mladih preduzetnika započelo svoj put ka kreiranju uspešnog biznisa, priključite im se i ne čekajte prilike, već ih stvorite sami!





Uslovi za prijavu:

-potrebno je da imate do 30 godina

-potrebno je prijaviti se u paru (obavezni timovi od dvoje ljudi)

-potrebna uplata kotizacije koja iznosi 1 200 dinara (ovaj iznos pokriva celokupne toškove hrane i smeštaja)



*Prijave su otvorene do 30.11.2016 do 23:59h


 


 


Linkka prijavi: goo.gl/wswDxZ

Više informacija o projektu: goo.gl/T8jeiM