Izaberite stranicu


KNJIGOVODSTVENI KURS – IZVEŠTAJ SA DODELE SERTIFIKATA


 



 


 


U petak, 26.01.2018. godine, u prostorijama Visoke poslovne škole strukovnih studija u Novom Sadu, održana je svečana dodela sertifikata trećoj grupi polaznika Knjigovodstvenog kursa.


 


Kurs je realizovan u organizaciji Visoke poslovne škole strukovnih studija u Novom Sadu, u saradnji sa Billans International doo, u periodu od 16.10.2017. do 08.12.2017. godine.


 


Cilj kursa je bio obuka polaznika u pogledu sticanja teorijskih i praktičnih znanja za samostalno obavljanje knjigovodstvenih poslova radi lakšeg pronalaženja posla ili otpočinjanja sopstvenog biznisa.


 


Kurs je pohađalo 11 polaznika koji su po završetku ovog kursa osposobljeni za samostalno vođenje knjiga proizvodnog i trgovinskog preduzeća.


 


Polaznici su izrazili zadovoljstvo pruženom obukom i postignutim ishodom učenja, ali su izrazili i želju za daljim usavršavanjem iz pomenute oblasti.


 


“Ovim putem želim da pohvalim ideju i koncept kursa, koji sam pohađala, a vezan za samostalno obavljanje poslova knjigovođe.  Ja sam bila jedan od kandidata koji je imao predzanje vezano za ovu materiju i mogu da kažem da sam veoma obogatila svoje znanje i veštine, koje mogu da primenim u mojim svakodnevnim poslovnim zadacima. Obavljam posao finansijskog menadžera i moje radno iskustvo na ovakvoj poziciji broji više od 6 godina, a prolazak kroz ovaj kurs mi je omogućio da mogu bolje da razumem neke poslovne promene, kao i  njihove uzroke i posledice. Kurs je temeljan i detaljan, a predavači više nego stručni, veoma ljubazni, prijatni i spremni temeljno da pomognu i objasne u svakom problemu i trenutku. Svakom bih rado preporučila pohađanje ovog kursa.” Dorotea Blažić, polaznica knjigovodstvenog kursa


 


Visoka poslovna škola strukovnih studija u Novom Sadu i Billans International doo će i u narednom periodu organizovati obuku polaznika. Više informacija o Kursu za samostalno obavljanje knjigovodstvenih poslova možete pronaći na zvaničnoj stranici Visoke poslovne škole strukovnih studija u Novom Sadu.