Izaberite stranicu


 


Kompanija Coca-Cola HBC Srbija poziva studente treće i četvrte godine, apsolvente, diplomce,  polaznike master studija, kao I sve one koji su u prethodne dve godine diplomirali, da se prijave na šesti Coke Summership program letnje prakse.


Svi zainteresovani studenti koji žele da povećaju svoje šanse za uspešan početak poslovne karijere, steknu dodatna znanja i provedu uzbudljivo leto radeći sa zaposlenima u kompaniji, mogu se prijaviti u periodu od 12. marta do 9. aprila na sajtu www.cokesummership.com


U programu je do sada učestvovalo preko 150 polaznika, a njih više od 50 je dobilo zaposlenje u kompaniji.


Program prakse studentima pruža priliku da steknu prva radna iskustva, kao i da kroz rad sa mentorima, edukaciju, treninge i upoznavanje funkcionisanja velikog poslovnog sistema uspešno započnu poslovnu karijeru i unaprede teorijski stečena znanja sa svojih fakulteta.


Studenti će tokom šestonedeljnog programa imati priliku da usavrše svoje liderske sposobnosti, poslovnu komunikaciju i efikasno upravljanje vremenom, veštine u upravljanju projektima, kao i veštine prezentovanja. Na nedeljnom nivou, polaznici će imati priliku da stiču iskustvo kroz četiri dana rada na konkretnom projektu sa mentorom, a imaće i jedan dan interaktivnih predavanja u kojima su predavači top menadžeri kompanije, ali i stručnjaci iz poslovnih organizacija sa kojima kompanija sarađuje.


Svi studenti koji završe program dobijaju potvrdu o završenoj praksi, a ulaze i u bazu za potencijalne zaposlene kompanije Coca-Cola HBC Srbija.