Izaberite stranicu

Jubilej i 60 godina od osnivanja i uspešnog rada Visoke poslovne škole, uz prisustvo velikog broja gostiju iz obrazovanja i privrede, obeleženo je danas na našoj školi.

Gostima se obratila direktorka, dr Jelena Damnjanović, koja je, osvrnuvši se na dugu istoriju škole, najavila otvaranje Centra za izuzetnost prof. Šiđanski  (Dusan Sidjanski Centre of Excellence in European Studies) u našoj školi, kroz unapređenje kvaliteta obrazovanja kako studenata, tako i profesora škole kroz razmenu znanja i iskustava sa kolegama iz Ženeve.

Prisutnima su se obratili i pokrajinski sekretar za visoko obrazovanje i naučnoistraživačku delatnost, prof. dr Zoran Milošević i prof. dr Miroslav Jovanović, profesor naše škole i Univerziteta u Ženevi.

Putem video-poruke prisutne je pozdravio i prof. dr Dušan Šiđanski iz Ženeve, jedan od pionira ujedinjene Evrope, suosnivač Instituta za evropske studije Univerziteta u Ženevi zajedno sa Deni de Ružmonom i Henri Švamom, i osnivač „Centra za izuzetnost prof. Dušan Šiđanski“ pri Univerzitetu u Ženevi.