Izaberite stranicu

Dragi brucoši,

Predstavljamo vam vaše i naše studente mentore.

Studenti mentori biće vam važna podrška na početku studija.

Pored profesora i asistenata, podeliće sa vama svoja  iskustva i pružiti korisne savete iz drugačijeg ugla.

Za sve nedoumice, nejasnoće i pitanja o tome kako da lakše i efikasnije položite ispite, kako da se organizujete u novom okruženju, kako da uskladite obaveze slobodno im se obratite.

Aleksandra Mitrović

Aleksandra Mitrović

Trgovina i međunarodno poslovanje

anamitrovic154@gmail.com

Arnela Popović

Arnela Popović

Trgovina i međunarodno poslovanje

arnelapopovic97@gmail.com

https://www.instagram.com/arnela_popovic/

Tamara Laćarak

Tamara Laćarak

Turizam i hotelijerstvo

tamarakula19988@gmail.com

https://www.instagram.com/lacarak.tamara/

Slađana Rakić

Slađana Rakić

Preduzetništvo

sladjana.golubov@gmail.com

telefon: 064 975 8795

Marko Teofanović

Marko Teofanović

Preduzetništvo

teofanovicm915@gmail.com

Telefon: 062 153 7780

https://www.instagram.com/m_teofanovic/

Tatjana Majić

Tatjana Majić

Turizam i hotelijerstvo

tanjamajic9@gmail.com

Dragana Vukmirović

Dragana Vukmirović

Trgovina i međunarodno poslovanje

dragana.vukmirovic56@gmail.com

Sandra Tutić

Sandra Tutić

Trgovina i međunarodno poslovanje

sandra.tutic7@gmail.com

Lorena Tormaši

Lorena Tormaši

Trgovina i međunarodno poslovanje

lorena99t@gmail.com

Isidor Vojnović

Isidor Vojnović

Trgovina i međunarodno poslovanje

vojnovic.isidor@hotmail.com

 • Ukoliko želite da znate kako se pravilno piše e-mail (saveti) ili seminarski rad mi smo tu da vam pružimo korisne savete.
 • Česte su nedoumice brucoša o tome kada i na koji način se konkuriše za studentski dom, koji uslove je potrebno zadovoljiti i koja dokumentacija je potrebna. Takođe, često se pitate kako i gde izvaditi karticu za menzu. Pomoći ćemo vam da dobijete sve odgovore i potrebne informacije.
 • Pružićemo pomoć i smernice u vezi sa obavljanjem sistematskih pregleda i korišćenje usluga studentskog doma zdravlja (važne informacije)
 • Tu smo da vam olakšamo upoznavanje sa sajtom Škole – gde naći informacije o rasporedu predavanja i vežbi, o konsultacijama, ispitnim rokovima… (navigacija kroz sajt)
 • Za dobijanje informacija o načinu prikupljanja predispitnih poena, da li su predavanja obavezna, koliko je važna aktivnost studenata i kako da na najefikasniji način položite predmete podelićemo naša iskustva sa vama.
 • Ako imate nedoumice u vezi sa tim kome treba da se obratite ako imate neku molbu, ako vam je potrebna potvrda o statusu studenta, kako se popunjavaju prijave za ispit, budite slobodni da nas pitate.
 • Ako vas interesuju vannastavne aktivnosti kao što su seminari, konferencije, posete sajmovima, volontiranje kao i dodatna edukacija i usavršavanje tu smo da naša znanja i informacije podelimo sa vama.
 • Olakšaćemo vam snalaženje sa korišćenjem studentskog servisa (elektronski indeks) – kako funkcioniše, kome se obratiti da bi se otvorio nalog, kako se realizuje prijava ispita i overa semestra.
 • Odgovorićemo na vaša pitanja u vezi sa tim kako se overava semestar, kako se realizuju uplate na račun, kako steći i sačuvati budžet, kako upisati redovnu godinu studija, koja literatura je najadekvatnija za spremanje ispita, olakšaćemo vam nedoumice u vezi sa biranjem izbornih predmeta.
 • Ukoliko su vam potrebni saveti kako da uskladite posao i školovanje i kako da prevaziđete eventualne probleme ukoliko niste završili srednje škole ekonomskog usmerenja mi smo spremni da pružimo pomoć.
 • Pomoći ćemo novim kolegama i preneti pozitivna iskustva na osnovu saradnje sa nastavnim i nenastavnim osobljem naše škole.
 • Olakšaćemo vam snalaženje tokom studija ali i u vanstudentskim aktivnostima kao što su ekskurzije i druge vrste druženja.
 • Ohrabrićemo vas i inspirisati da idete dalje i težite ostvarenju svojih ciljeva. Naše iskustvo podelićemo sa vama kako ne bi pravili početničke greške. Obratite nam se ako imate tremu zbog ispita.