Izaberite stranicu

Erasmus+ Jean Monnet EU Trade and Investment (EU TRaIN) modul realizuje Visoka poslovna škola strukovnih studija u Novom Sadu uz finansijsku podršku Erazmus+ programa Evropske unije. EU TRaIN modul se bavi ulogom Evropske unije u globalnom svetu kroz obrađivanje opštih i specifičnih tema o Evropskoj uniji. 

Cilj modula se odnosi na ohrabrivanje i podsticanje mladih ljudi da aktivno učestvuju u demokratskom životu zajednice, zatim da se uključe u realizaciju različitih aktivnosti evropskog civilnog društva i da pri tom poštuju i promovišu zajedničke evropske vrednosti i primenjuju stečena znanja o Evropskoj uniji. Više informacija o  EU TRaIN modulu možete pronaći na donjem linku.

 

 

Erasmus+ Jean Monnet project Introduction to EU – Education for secondary schools (INEES)- Visoka poslovna škola strukovnih studija Novi Sad je nosilac INNES projekta. Projekat predstavlja inovativnu metodu približavanja procesa evropskih integracija, institucija EU i njenih mehanizama nastavnicima i učenicima u srednjim školama u Republici Srbiji. Cilj projekta je produbljivanje razumevanja procesa pristupanja Srbije EU, kao i stvaranje i usvajanje novih vrednosti koje će uticati na uspostavljanje novog modela ponašanja u školama. Više informacija o INNES projektu možete pronaći na donjem linku .