Kursevi

Kurs za samostalno obavljanje knjigovodstvenih poslova – OSNOVNI NIVO

Prepoznajući potrebu tržišta za radnim mestom knjigovođe Visoka poslovna škola strukovnih studija iz Novog Sada organizuje

Kurs za samostalno obavljanje knjigovodstvenih poslova – osnovni nivo (maj 2018)

Prijavljivanje na kurs prve grupe polaznika

Cilj kursa.

Obuka polaznika podrazumeva sticanje teorijskih znanja i ovladavanje osnovama knjigovodstva neophodnim za dalje usavršavanje u toj oblasti.

Kurs za samostalno obavljanje knjigovodstvenih poslova – napredni nivo

Prepoznajući potrebu tržišta za radnim mestom knjigovođe Visoka poslovna škola strukovnih studija iz Novog Sada u saradnji sa Billans International doo organizuje

Kurs za samostalno obavljanje knjigovodstvenih poslova – napredni nivo (maj – juni 2018.)

Prijavljivanje na kurs četvrte grupe polaznika 

Cilj kursa–Obuka polaznika podrazumeva sticanje teorijskih i praktičnih znanja za samostalno obavljanje knjigovodstvenih poslova radi lakšeg pronalaženja posla ili otpočinjanja sopstvenog biznisa.

Kurs: Poslovni Excel

Cilj: Obuka polaznika podrazumeva upoznavanje sa osnovnim i naprednim tehnikama u Excel-u, kako bi efikasno i s lakoćom rešavali različite radne zadatke u svojoj kompaniji, kao što su i izračunavanja, pretrage analize i izveštavanja. Uz usvajanje teorijskih znanja, akcenat će biti na rešavanju praktičnih zadataka.

CENTAR ZA UČENJE STRANIH JEZIKA

Visoka poslovna škola strukovnih studija u Novom Sadu organizuje:

  • OPŠTE
  • POSLOVNE
  • KONVERZACIJSKE

Obaveštavamo Vas da Centar za strane jezike Visoke poslovne škole organizuje upis polaznika na kurseve stranih jezika: engleski,  nemački, francuski, ruski – za sve nivoe i španskog jezika-početni i srednji nivo.